Praktijk voor Klassieke Homeopathie
Marina Landstra

AVKH

De AvKH is een beroepsopleiding voor klassieke homeopathie op HBO niveau. Wij leiden mensen in 5 jaar op tot professioneel homeopaat. Onze opleiding is erkend door de NVKH én geaccrediteerd voor de medische basiskennis.

NVKH

De NVKH is dé beroepsvereniging voor alle professionele, geregistreerde klassiek homeopaten in Nederland. Wij zijn een groep van betrokken en bevlogen zorgverleners die met een hoge mate van professionaliteit werken aan het activeren van het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest om deze op unieke wijze te herstellen. We hebben een heldere mening over alles wat te maken heeft met homeopathie in het algemeen en de klassiek homeopaat in het bijzonder.

RBCZ

RBCZ is hét onafhankelijke platform voor erkende zorg met een holistische benadering. Wij zijn de verbinder met de beste HBO of HBO+ opgeleide therapeuten in de complementaire gezondheidszorg. Veelal worden deze therapeuten vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering. Jaarlijks voldoet een RBCZ-gekwalificeerde therapeut aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van wet- en regelgeving, bij- en nascholing, zelfreflectie, VOG en de praktijk waar de zorg wordt verleend.

Vereniging homeopathie

De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland, ook wel kortweg Vereniging Homeopathie genoemd, is er voor iedereen die geïnteresseerd is in homeopathie.

De vereniging is een onafhankelijke consumenten-belangenorganisatie die zich inspant om de homeopathie een volwaardig onderdeel te laten zijn van het huidige gezondheidsstelsel. Dit doen we door objectieve informatie te verstrekken over homeopathie, te investeren in wetenschappelijk onderzoek en in overleg te treden met overheid en verzekeraars.

De Vereniging Homeopathie Nederland werd in 1886 officieel erkend door koning Willem III en ontving in 1986 het predicaat ‘Koninklijk’.

Quasir

Quasir is hét expertisecentrum voor klachten­, calamiteiten, geschillen en cliëntvertrouwenswerk in de zorg- en welzijnssector.